Skip to main content

Personvern og informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan Fagskolen for dekk og felg samler inn og bruker personopplysninger.
Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Fagskolen for dekk og felg og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Tibe samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på fagskolenfordekkogfelg.no.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Fagskolen for dekk og felg bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.  Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

 

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse.
Les mer om vår personvern- og cookiepolicy HER

Back to top